Získejte slevu 10% na svůj první nákup

Platební metody

Online platba kartou

Použití platebních karet VISA a MasterCard je pohodlným a bezpečným způsobem bezhotovostní platby. Pro platbu kartou na internetu musíš mít povolení u své banky. Údaje ze své platební karty předáváš přímo (Pays) nikoli nám. Nikdo z nás nemá přístup k údajům o tvé platební kartě.

Přijímáme platební karty VISA a MasterCard.

Tyto údaje zadáváš přímo (Paypalu,Paylike,Pays), která zajistí nerozluštitelný zakódovaný přenos dat a nám pouze sdělí výsledek autorizace a dává tím pokyn k vyřízení objednávky. Tímto je odstraněna možnost zneužití platební karty námi a volného přenosu nechráněných dat na veřejné počítačové síti.

Bankovní převod

Bankovní převod umožňuje úhradu z jakékoliv banky. Na základě potvrzení objednávky obdržíš informace, které zadáš do svého internetového bankovnictví. Tento způsob úhrady je zcela bezpečný, ale bohužel trvá, než obdržíme peníze.

-Máme účet u FIO Banky 2601648901/2010.

Logo Pays Yellow

In-Game

V případě, že sis objednal služby za goldy, platba bude probíhat přímo ve hře. Potřebuješ k tomu jen postavu bez gildy (může to být jakýkoli alt).

Transakce je naprosto bezpečná , nemusíš mít žádný strach vkládat goldy do naší Guild banky. Garantujeme 100% spokojenost.

  1. Dostaneš invite do guildy
  2. Vložíš/vybereš goldy
  3. Necháš si postavu v guildě minimálně 4 dny

🔥Bonusová akce při nákupu goldů!🔥

Ke každé objednávce goldů získáte zdarma RestedXP v hodnotě 50 euro na leveling guide pro úrovně 70-80!

Vylevlujte si svoji postavu na novém datadisku TWW snadno a rychle.